Свържете се с нас q@h-biota.com O8798O491O
Назад до Началната страница

Отзиви

Детенцето ми е на 5 години и страда от непоносимост към лактоза. Освен всички оплаквания, сериозен беше и проблемът с теглото – то се задържаше на едно и също ниво за последните 7-8 месеца. Изчаквайки консултация със специалист, ОПЛ реши да ни препоръча Ейч-биота и3.1, нов пробиотик. След един месец прием детето освен, че се успокои (нямаше оплакванията), но и наддаде един килограм на тегло!

Йоана Димитрова

Страдам от т.нар. синдром на раздразненото черво от много години. Оплакванията ми се засилиха особено много през последните 2-3 – може би от продължителния стрес, на който бях подложена в този период. Не помня броя на прегледите и изследванията, нито пък всички лекарства, които пробвах. От 2 месеца приемам само H-biota i3.1. Вече го няма подутия корем и притеснителното отделяне на газове. И най-важното – никаква болка!

Мария Коларова

Майка съм на 3-месечно момиченце. Около 15-ия ден след раждането се появиха първите признаци на коликите - пъшкане, плач и присвиване на крачетата по цяла нощ. За няколко дни плачът и неспокойният сън на детето вече бяха и през деня. Започнах да давам Ейч-биота коликеър и не всичко премина за около две седмици. Сега дъщеря ми продължава да ги пие, защото ОПЛ ни обясни, че това ще помогне за стомахчето и имунитета ѝ.

Антоанета Костова

В края на втората ми бременност имах сериозни притеснения за периода на колики, защото при сина ми той продължи до 5 месечна възраст, с безсънни нощи и плач, който не се повлияваше от нищо. След като се роди и дъщеря ми, семейната лекарка ни изписа H-biota kolicare при първите признаци на колики. След 3-4 дни прием, бебка беше неспокойна само вечер за около един-два часа. В края на втората седмица спеше спокойно цяла нощ, както и ние, разбира се.

Милена Йорданова

Имам син на 8 години, който в началото на април се разболя с висока температура, обилна хрема и кашлица. Започнах да му давам Ейч-биота аб-21. След третия прием оплакванията му намаляха значително, а след петия изчезнаха напълно! Освен това, искам да подчертая, че само първия ден е приемал антипиретик при температура 39,5 градуса.

Вера Маринова

През февруари тази година постъпих в болница с тежка пневмония. Лекарите ме изписаха в добро състояние и с лечение с кортикостероид, поради продължаващата упорита и мъчителна кашлица. След една седмица тя значително намаля и спрях лекарството, но кашлицата отново се възстанови с пълна сила. В аптеката ми препоръчаха Ей-биота аб-21. За първи път чух това име, но и до днес съм благодарен на фармацевтката, защото след една седмица кашлицата отзвуча и повече не се появи!

Петко Михайлов

Оставете своето мнение за h-biota.com на нашата Facebook страница!

loading...